Donitsit yritysten tilaisuuksiin

Dollyn Donitsit ovat erilainen ja hauska tapa tarjota jälkiruoka. Donitsit ovat trendikäs ratkaisu, kun halutaan luoda herkullinen ja tuore kattaus. Donitsiseinä on jo itsessään ohjelmanumero!

Dollylta voit tilata tarjoilun kaiken kokoisiin tilaisuuksiin, aina muutamista kymmenistä donitseista suuriin, tuhansien donitsien kattauksiin.

Voit tilata donitsit joko perusvalikoimastamme, tai ideoida yrityksenne teemaa tai tilaisuutta vastaavat kuorrutteet. Toteutamme mielellämme toiveenne!

Donitsit voi tarjoilla donitsiseinästä, niistä voi rakentaa näyttävän kakun tai asettaa esille perinteiseen tapaan.

  • DONITSISEINÄ - Voit rakentaa itse oman donitsiseinän tai vuokrata yhden tai kaksi donitsiseinää meiltä mukaan. Yhdessä seinässä on 96 naulaa, jokaiseen naulaan mahtuu kaksi donitsia. Kahden seinän yhteiskapasiteetti on siis lähes 400 donitsia. Illan myötä seinää voi tietysti täyttää lisää, ja tähän tarkoitukseen meiltä on saatavissa henkilökuntaa.
  • JOKAISELLE JOTAKIN - Sen lisäksi, että erilaisista donitseista saa raikkaan ja kauniin kattauksen, niin niiden joukosta löytyy lähes aina jokaiselle jotakin. Valitettavasti reseptimme ei taivu gluteenittomaan, maidottomaan tai kananmunattomaan tuotteeseen, mutta mahdollisten allergikkojen varalta meidän on mahdollista järjestää korvaava tuote.
  • KAHVIA, SUOLAISTA VAI KOKO MENU? - Dollyn Delin kautta saat paitsi ihanat donitsit, myös viimeistellyn tarjoilun aina kahvista ja suolaisesta koko illan menuun saakka. Donitsimestari Ristolla on 40 vuoden vankka kokemus ravintola-alalta. Herra Donitsi henkilökuntineen toteuttaa unohtumattoman, asiakkaan visiota vastaavan tarjoilun kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

© Ulkoasu 2021 KR Viestintä