Täyteläisen pehmeä pistaasi, jonka koristeena rouskuvaa riisikrokellaa & suussasulavaa valkosuklaata
Makealla tryffelisuklaalla kuorrutettu uutuusdonitsi on saanut makuparikseen kanelin
Klassinen pinkki donitsi tuo kuorrutteellaan mieleen monelle tutun berliinimunkin
Donitsifanin ehdoton klassikko, makeampaakin makeampi kinuskiherkku!
Dollyn lippulaivadonitsi: perinteinen kinuski, jonka päälle on siroteltu juuri sopivassa suhteessa merisuolaa.
Lasten (ja vähän vanhempienkin) suosikki, värikäs strösseliräjähdys. Pyöreiden strösselien alla valkoinen pomadakuorrute.
Valkoisen pomadan päälle on ripoteltu runsaasti trooppista kookoshiutaletta
Raikkaan ja pehmeän sitruunainen donitsi sopii moneen makuun!
Klassinen tummasuklaa strösselikoristein
Herkullisen valkosuklaan päälle on ripoteltu runsaasti riisimuroja. Aamupala ja jälkiruoka yhdessä samassa donitsissa!
Perinteinen maitosuklaa maistuu aina - tietysti strösselikoristein
Makea valkosuklaa täydentyy tummasuklaaraidoin. Valkosuklaa taipuu moneksi - sitä voi värjätä useaan eri teemaan sopivaksi!
Sokeridonitsi on donitsien klassikko! Maistuvat ja tuoreet donitsit pyöritellään sokerissa
Klassikon kaneli-sokeriversio viimeistellään tietysti kanelitwistillä
Herkullisen mansikkadonitsin kruunaa piparminttuinen Marianne-rouhe
Vastapaistetut donitsit vievät kielen mennessään ihan sellaisenaan. Kokeilepa seuraavalla kerralla vaunulla asioidessasi!
Valkosuklaapohjainen donitsi, joka on koristeltu herkullisella oreorouheella - kokonaisuuden kruunaavat maitosuklaaraidat!
Herkullisen kahvin ja makean kinuskin yhdistelmä, joka on viimeistelty riisikrokellarouheella.
Pehmeän maitosuklaan päältä löydät niin Fazerin Pätkis -suklaarouhetta kuin tuplasuklaaraidatkin.
Sesonkimaku! Saatavilla viikoilla 9–12 sekä 15. Maitosuklaadonitsin päälle on ripoteltu kinderpaloja, ja kuorrutus on viimeistelty valkosuklaaraidoin.
Pakastusta erinomaisesti kestävät maitosuklaa, valkosuklaa, tumma suklaa, sitrus, mansikka, minttusuklaa, keksi, tryffelisuklaa-kaneli sekä pistaasi.
Kinuski, suolainen kinuski, pomada sekä mokkakinuski saattavat kuorrutteensa osalta hieman sotkeentua pakkasessa - makuun tämä ei vaikuta.
Strösseli ja kookos lohkeavat pakkasessa helposti, eli huomioithan tämän esimerkiksi juhlatilauksissa!
Valkosuklaa-riisimuroa emme suosittele pakastamaan lainkaan, muron rakenne ja maku kärsivät pakkasessa.